تجهیزات آزمایشگاهی

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

PH متر ها در ۲ نوع آزمایشگاهی و جیبی موجود می باشند.

PH متر آزمایشگاهی :

LAB-PH-Meter-PH-03-1-

PH متر جیبی :

Portalbe-PH-Meter-PH-03-1-

PHمتر ها معمولا دارای یک الکترود شیشه می باشند ، که برای اندازه گیری دقیق PH مفید هستند ، اما برای تضمین از درستی و تضمین کارایی به طور مداوم کالیبراسیون احتیاج دارند.

قانون علمی که روی عملکرد اندازه گیری یا سنجش این دستگاه بنا شده است براین واقعیت است که وقتی محلول آبی دوطرف شیشه جداگانه محلول داخل الکترود و محلول مورد آزمایش دارای غلظت های متفاوتی از یون هیدروژن باشد ، یک ولتاژبین ٢ طرف الکترود شیشه ایجاد می کند.اندازه گیری الکتریکی این اختلاف پتانسیل به سادگی یک ولت متر خیلی حساس است ، ولتاژهرکدام اندازه گرفته می شود اما در PH متر درعوض به ولت تبدیل می شود.

کالیبراسسیون PH مترها :

برای اینکه از دقت PH مترمطمئن شویم ، باید به طور منظم کالیبره شوند برای درستی کار از محلول های بافر با PH استاندارد که به صورت یک دستورالعمل مورد پسند بین المللی ساخته می شوند استفاده می کنند .بافرها محلول های پاپداری هستند که یک حجم مشخص از تغییرات خاصی از PH را می پذیرند .واجب است که کالیبراسیون حداقل در٢ بافر با PH متفاوت ، که حداقل٣ واحد PHبالای رنج مورد کاربری است ، انجام شود.

برای بافرهای هیدروپونیک با PH 4و۷ برای استفاده استاندارد های کالیبراسیون ایده ال هستند .

تعدادی از سازنده ها ادعا کردند PH متر آنها تنها به یک نقطه کالیبراسیون نیاز دارد. اگر دقت ودرستی برای آن مهم است این ادعا به طور ساده توجه پذیر نیست. کاربرد ۲بافر با PH استاندارد مطمئن می سازد که شیب کالیبراسیون به دست آمده است. اگر این عمل انجام نشده باشد وقتی که الکترود بعداً مورد استفاده قرار گیرد ، در یک محلول بافر با PH 4،اندازه گیری به طور معمول انجام می شود ، برای مثال ،۴/۴به جای ۴٫ این مشکل پتانسیل می تواند به وسیله ی کاربرد هر دو بافر ۴ و ۷ برطرف می شود.

برای سفارش انواع پی اچ متر به لینک تجهیزات آزمایشگاهی مراجعه کنید

آزمایشگاه و مراکز فروش تجهیزات آن میتوانند آگهی رایگان خود را در لینک  قرار دهند

  • ali only
  • ۰
  • ۰

بوته آزمایشگاهی ظرف مخروطی (مخروط ناقص) شبیه انگشتانه است که لیه های آن کاملاً صاف و جداره های داخلی و خارجی آن صاف و صیقلی است. اگرچه بوته آزمایشگاهی را از جنس فلز (بویژه از نیکل). گرافیت و سفال (بوته گلی یا سفالی) نیز می سازند اما این بوته ها عمدتاً از جنس چینی تهیه می شود و معمولاً دارای سرپوش است.

کاربرد: از بوته در آزمایشـگاه معمولی برای اندازه گیری آب تبلور کات کـبود یا سولفات مس زاج سبز یا سولفات آهنو نمک قلیا یا کربنات سدیم به فرمول و همچنین برای ذوب قند، پارافین جامد و… استفاده می شود. چون بوته چینی در برابر گرما (تا حدودْ۱۲۰۰C) مقاوم است، از آن در آزمایشگاه های شیمی تجزیه برای خشک کردن رسوب کردن رسوب و پختن رسوب در کوره الکتریکی استفاده می شود.
طرز کار: هنگام گرم کردن بوته باید آن را با گیره ویژه ای (گیره بوته) برداشت و در حفره مثلث نسوز مناسب، قرار داد. مثلث نسوز طبق شکل، به شکل مثلث است که از یک مثلث فلزی با سه قطعه روکش چینی نسوز ساخته شده است و از آن عمدتاً برای نگهداشتن بوته، به هنگام گرما دادن آن استفاده می شود. یک مثلث نسوز هنگامی برای یک بوته مناسب است که⅔ بوته در حفره آن قرار گیرد، در غیر این صورت حالت نامتعادلی پیدا می کند و در اثر ضربه کوچکی ممکن است بشکند

– اسیدها بر بوته اثر ندارند اما بازها سبب خوردگی بوته می شوند. برای پاک کردن بوته تا حد امکان نباید از اسیدها هم استفاده کرد.
– بوته های شکسـته را نباید دور ریخـت زیرا از خرده های آنها برای آب گیری الکل و تهیه اتیلن می توان استفاده کرد. (بوته شکسته را می توان خرد کرده، به عنوان ماده آبگیر مورد استفاده قرار داد)

– هنگامی که از بوته برای سنجش های وزنی استفاده می شود نخست باید بوته خالی را چندین بار در کوره الکتریکی در دمای معین (دمای لازم برای پختن رسوب) قرار داد و پس از سرد کردن، وزن کرد تا به وزن ثابت رسید. این کارها، یعنی: گرم کردن، سرد کردن و وزن کردن بوته تا رسیدن به وزن ثابت پیش از پختن هر رسوب الزامی است.

برای آشنایی و تهیه سایر تجهیزات آزمایشگاهی به لینک تجهیزات آزمایشگاهی سر بزنید

برای فروش محصولات آزمایشگاهی میتوانید آگهی رایگان خود را در سایت ما قرار دهید


  • ali only